Handelsbetingelser

Vi tager forbehold for menneskelige fejl, trykfejl og prisændringer. Alle priser en angivet i Danske Kroner.

Afhentningsadresse

(ved forudbestilt levering)
Aarhus Brætspilscafé
Vestergade 58A
8000 Aarhus C

Åbent alle ugens dage: 14:00 til 22:00

Kontaktoplysninger

Nordic Game Trader IVS
Borggade 6K 4. 5
8000 Aarhus C

Telefon: +45 30 42 90 20
E-mail: kontakt@braet.dk

Leveringsoplysninger ved forsendelse

Levering sker med GLS eller DAO til den valgte pakkeshop. Vi trækker først beløbet for ordren, når vi fysisk har afsendt den. Leveringstiden er i de fleste tilfælde 1-2 hverdage. Dvs. bestiller du tirsdag formiddag, vil du som regel modtage forsendelsen onsdag eller torsdag.

Fragten er gratis ved køb for mere end 750,-

Nordic Game Trader Ivs, selskabet der ejer bræt.dk, holdes ikke ansvarlig for forsinkede pakker, men vi hjælper selvfølgelig gerne med at spore pakken i tilfælde af forsinkelser.

Betalingsmetoder

Vi modtager følgende betalingsformer: Dankort, VISA, MasterCard, Maestro samt MobilePay.

Du kan som kunde betale med dansk-udstedte kort.

Gebyr

Betaling af ordrer er gebyrfrit.

Fortrydelse og returret 

Du har altid 30 dages returret, fra den dato du modtager varen. Det gælder både hvis du har afhentet din vare, eller hvis du modtaget den med bud.

Returretten gælder kun for varer, der tilbageleveres i væsenligt samme mængde og stand, herunder, for eksempel, at folien omkring varen er ubrudt.

Returvarer skal sendes eller afleveres efter aftale til:

Bræt.dk
Tage-Hansens Gade 33, 2. tv
8000 Aarhus C

– eller afleveres på Aarhus Brætspilscafé i Vestergade 58A i åbningstiden, som nævnt ovenfor. I alle tilfælde hæfter du selv for tilbageleveringen.

Ved benyttelse af returretten tilbagebetaler vi naturligvis hele beløbet for varen, og senest 14 dage fra modtagelse af returvaren. Tilbagebetalingen sker til samme betalingsmiddel, som blev brugt til at gennemføre købet, med mindre du har andre ønsker.

Når du returnerer en vare, så skal du udfylde og vedlægge standardfortrydelsesformularen.

Reklamationsret

Fejl og mangler der ikke er opstået som følge af fejlagtig eller skadevoldende brug, er dækket af 2 års reklamationsret. Skulle uheldet være ude, tilbyder vi at ombytte, reparere (erstatte løsdele), tage varen retur, eller at give afslag i prisen.

Er der fejl eller mangler ved dine varer, skal du meddele det til os inden for rimelig tid – gerne hurtigst muligt. Send os en e-mail på kontakt@braet.dk og beskriv i detaljer hvad problemer et.

Ved berettiget reklamation dækker vi (til rimelighed) udgiften for returforsendelse til os. Husk at gemme kvitteringen for forsendelse, så vi kan dække dine udgifter.

Persondatapolitik

For at handle hos os, gør vi brug af følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Vi registrerer disse oplysninger for at kunne levere varer til dig. Personoplysningerne gemmer vi i fem år – herefter slettes de.

Indehaver af Nordic Game Trader IVS er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til tredjepart, og vi registerer ikke personfølsomme oplysninger.

Vi anvender cookies for at gøre brugeroplevelsen bedre for dig. Du kan altid slette disse cookies lokalt.