Åbningstider og levering

Afhentning

Bræt.dk holder til i Aarhus Brætspilscafés nye afdeling i Fredensgade 38, 8000 Aarhus C.

Her står der et stort udvalg af langt de fleste spil vi har på lager, der i det store hele fungere som en alm. butik, hvor du kan komme og tage spillene ned fra hylden. Nogle af spillene kan du endda prøvespilles på stedet, da de også er at finde i caféens spilsamling.

Køber du på bræt.dk, kan du altså i langt de fleste tifælde afhente din ordre med det samme i brætspilscaféen i Fredensgade – om du bestiller på forhånd, eller imens du står i caféen, det bestemmer du helt selv. Udvalget er stort og bredt, men da der pga. pladsen er få kopier af hvert spil, så anbefaler vi, at man så vidt deter muligt, bestiller i god tid.

Spil der kan afhentes med det samme på brætspilscaféen i Fredensgade, er markeret ved lagerstatus her på bræt.dk, med caféens logo – modsat spil som ikke kan afhentes med det samme, der er markeret med bræt.dk logo og teksten “Online lager”.

 

Gratis (lokal) levering

Spil der er markeret med “Online lager”, leverer vi gratis til afhentning til brætspilscaféen i Fredensgade.

Bestiller man tidligt på dagen, vil man typisk kunne afhente samme eftermidag/aften. I alle tilfælde får man en seperat e-mail med beskeden, i samme øjeblik, at ordren er klar til afhentning.

 

Åbningstider

Aarhus Brætspilscafé FREDENSGADE 38
8000 Aarhus C

Mandag: Lukket
Tirsdag: 16:00 – 23:00
Onsdag: 16:00 – 23:00
Torsdag: 16:00 – 23:00
Fredag: 16:00 – 01:00
Lørdag: 14:00 – 01:00
Søndag: 14:00 – 22:00

Levering med GLS eller DAO

Afhængig af ordrens størrelse, kan du vælge forsendelse med GLS eller DAO. I begge tilfælde vælger du selv, hvilken lokal pakkeshop ordren skal sendes til. Leveringen sker i de fleste tilfælde inden for 1 -2 hverdage. Dvs. bestiller du f.eks. mandag formiddag, vil du som regel modtage pakken tirsdag eller onsdag.