Slået op d.

Guldbrikken 2017

guldbrikken

I dag er årets Guldbrikken-priser blevet uddelt.

Prisen er den største danske brætspilspris der findes, og den er blevet uddelt hvert år siden 2009.

Særligt for prisen er, at spillene for det første skal være i dansk distribution, og spillene i hhv. børne- og familiekategorierne, skal også være med danske spilleregler. Derfor kan spil, som har været på markedet på andre sprog tilligere, godt komme i betragtning til prisen.

Prisen er ikke 100% uafhængig som sådan, da de forskellige forlag selv skal tilmelde spillene, som kommer i betragtning til at vinde. Men én af priserne, nemlig  juryens specialpris, er derimod helt uafhængig, og vælges suverænt af juryen blandt alle nye spil på markedet – også dem der slet ikke er tilmeldt.

Og vinderne er…

Årets børnespil

Ticket to Ride: First Journey

Årets familiespil

Kingdomino

Årets voksenspil

Flamme Rouge

Årets selskabsspil

Sig det videre

Juryens specialpris

Captain Sonar

De ovenstående af spillene, der er markeret som links, har vi til salg i shoppen.

Se mere om spillene på Guldbrikkens hjemmeside