Om os

Hej

Jeg hedder Tea Koustrup, og jeg ejer og driver bræt.dk i fællesskab med Jesper Overgaard.

Vi er en lille familievirksomhed med et stort hjerte for brætspil. Foruden Jesper, er de to andre i familien min kæreste Mads Fløe, og vores søn Louie.

Mads fungerer på bræt.dk som konsulent for bla. indkøb, og så skriver han også de spændende indlæg om brætspil på vores blog. Han har bla. været guru på Aarhus Brætspilscafé, medarrangør af Aarhus Brætspilsfestival og arrangør for Game RushFastaval. Man finder ham ret ofte med næsen i et sæt spillereger.

Jeg er selv uddannet cand.scient.san på Aarhus Universitet, og bruger mine analytiske evner og gå-på mod til, at sikre bræt.dk’s fremtidige succes.

Jesper ejer og driver Aarhus Brætspilscafé, og har derfor også et unikt indblik i, hvilke spil og tendenser der er populære, og hvilke der måske ikke helt kan leve op til deres hype.

Vi har kendt hinanden i mange år, og har hver især genfundet glæden ved brætspil som voksne. Vi fandt hurtigt ud af, at de moderne brætspil kan tilvejebringe stunder og samle mennesker, som intet andet medie. De fleste af vores venner og bekendte i dag, har vi mødt i én eller anden sammenhæng, hvor brætspil har spillet en rolle. På den måde vokser “familien” også ud af huset, og vi glæder os til byde dig velkommen.

Hvis du har nogen spørgsmål, står vi selvfølgelig til rådighed. Vi giver også gerne råd og vejledning.

Med venlig hilsen

Tea Koustrup & Jesper Overgaard