Brætspilscaféer i Danmark

Her er listen over alle brætspilscaféer i Danmark. At spille brætspil på café, med en café-latte, en øl eller bare godt selskab, er blevet utroligt populært inden for de seneste år, og populariteten er stigende. Derfor popper der nye brætspilscaféer op mange steder, og du kan finde dem alle på listen her.

Købebenhavn

Bastard Café

bastard-cafe-logo

Bastard Café er Danmarks første og ældste brætspilscafé. Caféen har omkring 2000 brætspil på hylderne, og har i 2017 udvidet med esktra plads “Downstairs”.

Bastard caféens hjemmeside

Aarhus

Aarhus Brætspilscafé

Aarhus Brætspilscafé åbnede i september,2015, som den kun anden brætpsilscafé i Danmark. Caféen holder til i hyggelige, gamle lokaler, i Vestergade 58 i Aarhus.

Aarhus Brætspilscafés hjemmeside

Odense

Papas Papbar

Papaps papbar i Odense er bygget op omkring karakteren “Papa”, som caféen ofte omtaler i opslag og videoer på de sociale medier. Caféen åbnede i april, 2016.

Papas Papapbars hjemmeside

Aalborg

Aalborg Brætspilscafé

I Aalborg er der to brætspilscaféer, hvoraf Aalborg Brætspilscafé er den ældste. Den åbnede som den tredje af sin slags i Danmark, i december, 2015.

Aalborg Brætspilscafés hjemmeside

Dice ‘n Drinks

Dice ‘n Drinks er Aalborgs anden brætspilscafé og Danmarks fjerde. Den åbnede kun en månedstid efter Aalborg Brætspilscafé, i januar, 2016.

Dice ‘n Drinks hjemmeside

Struer

Struer Brætspilscafé

I maj, 2017, fik Stuer også sin helt egen brætspilscafé. Den er ligesom caféen i Aarhus, også beliggende i Vestergade – i Struer, selvfølgelig.

Struer Brætspilscafés hjemmeside

Kolding

Café Firefly

Café Firefly er den første brætspilscafé i Kolding. Caféen er endnu ikke åben, så der er mulighed for at komme til åbningsdagen d. 1 november.

Café Fireflys hjemmeside

Vejen

Vejen Brætspilscafé

Med beliggenhed i Vejen, en lille by midt i Jylland, er Vejen Brætspilscafé et bevis på, at brætspilscaféer kan eksistere alle steder.

Vejen Brætspilscafés hjemmeside